Korisnici Faros ERP-a uspješno isplatili i obračunali plaće!

Plaće u Faros ERP-u počele su se obračunavati u skladu s novom poreznom reformom još krajem prosinca, a posljednja tvrtka isplatila ih je početkom ovog tjedna. Svi obračuni i isplate prošli su bez zastoja i većih problema.

Zahvaljujući stručnoj i kvalitetnoj pripremi Faros ERP korisnici nisu imali poteškoća prilikom obračuna plaće sukladno novoj poreznoj reformi koja je počela s primjenom 1. siječnja 2024. godine! Zabilježene su tek sitnice koje su trenutačno u koordinaciji programera, korisničke podrške i korisnika unaprijeđene i dorađene.

Prve plaće počele su se obračunavati prema novom Pravilniku o izmjenama i dopunama pravilnika o doprinosima krajem prosinca prošle godine, a posljednji obračun u Faros ERP-u izvršio se u ponedjeljak 16. siječnja. Plaće su uvijek jedna od najosjetljivijih stavki upravljanja poslovnim sustavom, a pogotovo kada na snagu stupe zakonske izmjene. Iz tog su razloga i računovođe i pružatelji usluge za rješenja za obračun plaće posljednjih tjedana bili pod osjetnim stresom. Nad obračunom plaća strepili su svi involvirani, a dodatan stres stvarali su različiti medijski članci.

Faros ERP – potpuna digitalna podrška poreznoj reformi

Nova porezna reforma provedena u Pravilniku o izmjenama i dopunama pravilnika o doprinosima podrazumijevala je kompleksan i kompliciran proces obračuna plaće. Zato smo poduzeli smo sve što je bilo potrebno kako bi se bez ikakvih problema plaće obračunale u skladu s novim zakonom, kako bi svi zaposlenici dobili svoja primanje i kako bi tvrtke u skladu sa zakonom isplatile plaće.

Edukacija i komunikacija s korisnicima je ključna komponenta uspjeha

Faros ERP tim korisničke podrške od prvog dana pratio je aktivno zbivanja vezana za donošenje novog Pravilnika o izmjenama i dopunama pravilnika o doprinosima, sudjelovao na stručnim radionicama i događanjima, komunicirao sa stručnjacima i korisnicima te obavljao testiranja novih funkcionalnosti kako bi sve bilo usklađeno prema uputama Porezne uprave.

Korisnici su detaljno upoznati sa svim promjenama u Faros ERp-u i novim funkcionalnostima

Smatramo da je ključni korak ove uspješno izvršene prilagodbe novim zakonskim propisima bio pomno osmišljen proces edukacije korisnika. Faros ERP je pripremio detaljne pisane upute, slao obavijesti o promjenama te organizirao online radionice kako bi korisnici bili potpuno upućeni u nove funkcionalnosti. Svi korisnici modula za obračun plaće dobili su pristup detaljnim pisanim i video uputama.

Faros ERP prepoznatljiv je po kvalitetnoj i pravovremenoj implementaciji zakonskih izmjena

Faros ERP se ističe kvalitetnom i pravovremenom implementacijom zakonskih izmjena već dva desetljeća na tržištu. Tim Faros ERP-a uvijek se posvećuje prilagodbi zakonu unutar zadanih rokova, bez dodatnih troškova za korisnike. To osigurava da korisnici mogu obavljati svoje poslovne zadatke bez opterećenja i stresa vezanog uz prilagodbu zakonu.

Faros ERP korisnici imaju privilegiju koristiti rješenje koje je uvijek usklađeno sa zakonom, bez opterećenja i stresa. Postanite dio Faros ERP zajednice i obavljajte svoje poslovne zadatke bezbrižno, znajući da su sve zakonske izmjene implementirane u skladu sa zadanim rokovima!

Faros ERP doprinosi održivom poslovanju i postizanju ekoloških ciljeva.

Kako Faros ERP doprinosi održivosti i ekologiji?

Današnje poslovanje sve više teži prema održivosti i ekološkoj odgovornosti. U sklopu obilježavanja Dana planeta Zemlje, istražujemo kako kao integrirani ERP softver smješten u Oracle

Naučite kako pripremiti siguran i uspješan prijenos podataka u ERP!

Učinkovita migracija podatka u ERP sustav

Migriranje podataka sastavni je dio Faros ERP poslovanja. Uspješno smo izvršili stotine projekata od manjih do zahtjevnih i kompleksnih velikih tvrtki. Pročitajte naša iskustva i

Kontakt

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničog iskustva.