Cjenik

Faros je dostupan kao SaaS!

Zaboravite na nepotrebne troškove -
plaćajte samo ono što vam je potrebno.

FAROS je dostupan u SaaS-u (Software as a Service), po modelu mjesečnog najma licenci. Tvrtka koristi samo one module koji joj trebaju za točno imenovane korisnike s definiranim ulogama i zaduženjima. Za svaki modul u dogovoru s klijentom u FAROS-u otvorimo korisničke račune tj. licence. SaaS usluga plaća se mjesečno, a obračunava se temeljem broja modula i broja korisnika po modulu.

Dodatna prednost je što se izmjene usluge (moduli ili korisnici) provode lako i brzo, npr. otvaranje novih korisničkih računa, implementacija novih modula.

Broj sati za uslugu korisničke podrške moguće je dogovoriti na mjesečnoj razini. Tijekom prvih nekoliko mjeseci nakon implementacije preporučamo pojačane sate koji se poslije postepeno smanjuju. Ako i nemate dogovorenu uslugu korisničke podrške na mjesečnoj razini, možete kontaktirati naš tim, a usluga će se obračunati prema važećem cjeniku.

Troškovi implementacije su jednokratni i predstavljaju investiciju u sustav, a obuhvaćaju: analizu, prilagodbu, uvođenje softvera i edukaciju. Cijena implementacije je individualna jer zavisi o opsegu posla.

Ukoliko želite dodatno pojednostaviti svoje poslovanje uz digitalnu podršku, slobodni ste naručiti projekt izrade posebnih nadogradnji. U tom slučaju nakon analize i procjene vremena izrađujemo i posebnu ponudu. Trošak nadogradnje je jednokratnog karaktera.

Jedna od usluga je In house implementacija FAROS-a u Vašu tvrtku. Ovaj način implementacije je znatno skuplji za klijenta zato što podrazumijeva dodatna ulaganja u skupu hardversku opremu. Trošak implementacije In house je jednokratan, a cijena se obračunava sukladno opsegu posla.

Naš tim Vaša je podrška tijekom korištenja FAROSA

Savjetovati ćemo Vas o njegovoj najboljoj primjeni u Vašem poslovanju!
Kontakt

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničog iskustva.