Faros ERP gostovao na fakultetima i veleučilištima

Faros ERP kao primjer informacijskog sustava specifične namjene i poslovnog sustava predstavljen je na riječkom Fakultetu informatike i digitalne tehnologije i Veleučilištu. Studenti Veleučilišta Velika Gorica praktičani dio nastave o ERP sustavima odradili su upravo u Farosu.

Faros ERP na Fakultetu informatike i digitalne tehnologije

Direktor odjela za razvoj Faros ERP sustava Goran Kreso na poziv dr. sc. Martine Ašenbrener Katić gostovao je na kolegiju „Informacijski sustavi specifične namjene“. Na primjeru Faros ERP-a sa studentima je podijelio neposredna iskustva i znanja o tehnologijama i poslovnim sustavima. Kao bivši student odjela za informatiku riječkog Sveučilišta podijelio je svoja iskustva u razvoju karijere, obrazložio svoje poslovne odluke te pokazao kako je biti u koži programera poslovnih aplikacija. Osvrnuo se i na pozitivne i negativne aspekte novih i starih tehnologija te ispričao RIS-ovo iskustvo s tehnologijom. Također, pokazao im je kako izgledaju nepregledni redovi koda u Faros backstage-u te kako ga vide i doživljavaju korisnici.

Studenti Veleučilišta u Velikoj Gorici vježbali u Farosu

Rado smo se odazvali upitu dr. sc. Danijele Kažović  te za potrebe vježbi studenata Veleučilišta Velika Gorica omogućili pristup našem Faros ERP sustavu, a za potrebe vježbi u sklopu kolegija Poslovno informacijski sustavi. Studentima su prezentirani sljedeći moduli: financije i računovodstvo, kadrovi i plaće, billing, komercijalno i skladišno poslovanje, osnovna sredstva, analitika i poslovno izvještavanje, pisarnica, e-račun, najam, putni nalozi i POS – fiskalna blagajna. S obzirom na pozitivne reakcije studenata, Faros ERP nastavlja suradnju s velikogoričkim veleučilištem. Njihovi će polaznici uz Faros imati uvid kako moduli ERP-a izgledaju u stvarnosti, a posebna pažnja usmjerit će se na podatke i izvještavanja.

Faros kao primjer ERP sustava i na riječkom Veleučilištu

Suradnju s Veleučilištem u Rijeci inicirala je doc. dr. sc. Elena Krelja Kurelović u okviru kolegija Poslovni procesi u organizacijama. Nakon odslušanog teoretskog dijela u kojemu su se studenti s ERP sustavom upoznali na pojmovnoj razini (što je, što radi i zašto je važan za poslovni sustav), Farosovo predavanje pokazalo im je kako automatizacija poslovnih procesa funkcionira u praksi iz prve ruke, i to s naglaskom na poslovnim procesima nabave, prodaje i skladišnog poslovanja.

Posebno nas je razveselio velik broj pitanja na kraju svih predavanja i zanimanje studenata zato se veselimo novim susretima i suradnjama!

Faros ERP digitalni potpis

Faros ERP online radionica s korisnicima

Vani je pakleno vruće, a mi smo dio radnog dana odlučili provesti u ugodnom društvu svojih korisnika. U suradnji s partnerskom tvrtkom Elektronički računi okupili

Faros ERP gostovao na Ekonomskom fakultetu u Rijeci

Faros ERP na Ekonomskom fakultetu u Rijeci

Faros ERP gostovao je na Ekonomskom fakultetu u Rijeci te pokazao studentima i profesorima kako uz podršku ERP-a upravljati različitim aspektima poslovanja.  U suradnji s

Faros ERP doprinosi održivom poslovanju i postizanju ekoloških ciljeva.

Kako Faros ERP doprinosi održivosti i ekologiji?

Današnje poslovanje sve više teži prema održivosti i ekološkoj odgovornosti. U sklopu obilježavanja Dana planeta Zemlje, istražujemo kako kao integrirani ERP softver smješten u Oracle

Kontakt

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničog iskustva.