FAROS je u najvećem europskom data centru!

Faros ERP od nedavno se „vrti“ iz Oracle Cloud data centra u Frakfurtu. Migracija Farosa dio je velikog projekta RIS-ovog preseljenja svih poslovnih sustava iz vlastitog data centra u moderno i sigurno podatkovno središte.

Strateška odluka za veću kvalitetu usluge poslovnih rješenja

Odluka o preseljenju naših poslovnih sustava na drugu lokaciju nije donesena preko noći. Ovaj korak od strateške je važnosti za RIS-ovo daljnje poslovanje. Stvorili smo sve preduvjete da se fokusiramo na razvoj novih poslovnih rješenja i pružanje što kvalitetnije IT usluge.

Unatoč velikom iskustvu RIS-ovaca , održavanje vlastitog data centra postalo je izazovnije u odnosu na vrijeme kada smo osnovali vlastiti data centar prije 15 godina. Danas imamo višestruko veći broj korisnika Faros ERP sustava i Ensolva sustava za nabavu, nego tada. To podrazumijeva nove servere koji podrazumijevaju više prostora i adekvatne uvjete za nesmetan rad. Jedna od najvažnijih stavki naše ponude je sigurnost i briga o podacima klijenata.

S obzirom na to da je Oracle naš dugogodišnji pouzdan partner, s punim povjerenjem odabrali smo njihovu uslugu. Riječ je o jednom od najmodernijih svjetskih podatkovnih centara čije usluge koriste najveće svjetske kompanije kao što su Amazon, Google i Microsoft Azure. Svim svojim resursima u Oracle Cloud-u RIS može pristupiti u bilo kojem trenutku putem enterprise sučelja. Uz potpunu preglednost usluge, OCI konzola omogućava nam kontrolu i detaljnu analitiku. Proširenje resursa izvršavamo na jedan klik što nam omogućava dinamičnije prilagođavanje potrebama svojih korisnika.

Oracle Cloud data centar je u skladu sa strogim Tier III kriterijima sigurnosti

Oracle Cloud Center u Frankfurtu  zadovoljava stroge Tier III kriterije UpTime instituta, svjetskog lidera u standardizaciji performansi digitalne infrastrukture. Otporan je na potrese, poplave i različite nepogode. Smatra se mjestom visoke zaštite podataka i dizajniran je tako da danima može osigurati nesmetan rad korisnicima u slučaju izvanrednih okolnosti (npr. u slučaju prekida električne energije).

Ovim projektom korisnicima naših rješenja osigurali smo najmoderniji pristup pružanja usluge na području poslovnih rješenja.

Oracle Cloud Data Centar

FAROS je u najvećem europskom data centru!

Faros ERP od nedavno se „vrti“ iz Oracle Cloud data centra u Frakfurtu. Migracija Farosa dio je velikog projekta RIS-ovog preseljenja svih poslovnih sustava iz

Kontakt

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničog iskustva.