Faros ERP na stručno-poslovnom skupu Aktualna problematika u vodoopskrbi i odvodnji

Skup je organizirala hrvatska grupacija vodovoda i odvodnje, održao se u Bolu na Braču. Jedna od ključnih tema bila je Uredba o uslužnim područjima.

U portfelju korisnika Faros ERP sustava kontinuirano raste broj društava iz sektora vodoopskrbe i odvodnje. Faros ERP su prepoznali kao programsko rješenje koje je pouzdana digitalna podrška specifičnim poslovnim zahtjevima i potrebama upravljanja vodoopskrbom i komunalnim uslugama.

Uredba o uslužnim područjima

Naš glavni cilj na skupu bio je stjecanje novih uvida i znanja koja ćemo implementirati u svoj ERP softver kako bismo pojednostavili i olakšali poslovanje svojim korisnicima. Posebna pozornost bila je posvećena i novim zakonima i propisima u sektoru, koji su još uvijek u procesu intenzivnih promjena i prilagodbi zahtjevima EU. Jedan od ključnih izazova s kojima se trenutačno sektor suočava je pripajanje vodovoda sukladno direktivi Europske unije, a koje je definirano Uredbom o uslužnim područjima. Diskusije i predavanja na ovu temu donijeli su nam niz konkretnih informacija koje će značajno pojednostaviti naše zadatke kada naši klijenti započnu s projektom pripajanja vodovoda u jednu poslovnu organizaciju.

EU projekti, zelena tranzicija i kibernetička sigurnosti

Skup je također omogućio razmjenu iskustava u provedbi kapitalnih investicija u vodnom gospodarstvu, koje su financirane kroz EU projekte. Na primjerima iz prakse sudionicima su prezentirani izazovi, problemi i rješenja u realizaciji ovih projekata.

Važan aspekt konferencije bila je radionica o kibernetičkoj sigurnosti s naglaskom na implikacije NI2 direktive na sektor vodoopskrbe i odvodnje.

Razmjena iskustava i networking

Osim stručnih prezentacija, diskusija i tematskih okruglih stolova, skup je obogatio i niz popratnih događanja, poslovna predstavljanja te izlaganja proizvoda i usluga iz područja vodoopskrbe i odvodnje.

Neposrednim kontaktom i u ugodnom ozračju skup je omogućio stručnoj zajednici bolje razumijevanje trenutnog stanja i izazova u sektoru vodoopskrbe i odvodnje. Uspostavljani su korisni kontakti i partnerstava između različitih dionika u industriji.

Sudjelovanjem na simpoziju Faros ERP još je jednom pokazao svoju predanost iznalaženju rješenja za važne probleme u sektoru vodoopskrbe i odvodnje. Bio je prava prilika za dublje razumijevanje industrije i omogućio nam je da bolje upoznamo svoje korisnike iz ovog sektora.

Galerija slika

Za više informacija pošaljite nam poruku!

Faros ERP digitalni potpis

Faros ERP online radionica s korisnicima

Vani je pakleno vruće, a mi smo dio radnog dana odlučili provesti u ugodnom društvu svojih korisnika. U suradnji s partnerskom tvrtkom Elektronički računi okupili

Faros ERP gostovao na Ekonomskom fakultetu u Rijeci

Faros ERP na Ekonomskom fakultetu u Rijeci

Faros ERP gostovao je na Ekonomskom fakultetu u Rijeci te pokazao studentima i profesorima kako uz podršku ERP-a upravljati različitim aspektima poslovanja.  U suradnji s

Faros ERP doprinosi održivom poslovanju i postizanju ekoloških ciljeva.

Kako Faros ERP doprinosi održivosti i ekologiji?

Današnje poslovanje sve više teži prema održivosti i ekološkoj odgovornosti. U sklopu obilježavanja Dana planeta Zemlje, istražujemo kako kao integrirani ERP softver smješten u Oracle

Kontakt

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničog iskustva.