Faros ERP live demo PIS & AIS usluga na poslovnom doručku

Faros ERP tim u hotelu Antunović uživo demonstrirao kako uz pomoć PIS i AIS usluga izgleda plaćanje direktno iz programa za upravljanje financijama i knjigovodstvom.

Faros ERP bio je dio najvažnijeg poslovnog doručka za najuspješniju poslovnu godinu! Event je u zagrebačkom hotelu Antunović okupio oko 100 predstavnika velikih domaćih kompanija iz privatnog i javnog sektora koji su željeli čuti najnovije vijesti o primjeni novih tehnologija. Doručak je organizirao najveći privatni posrednik za razmjenu e-računa, tvrtka Elektronički računi kako bi prezentirala svoju fintech inovaciju ePlati.

Direktor odjela za razvoj Faros ERP & billing sustava Goran Kreso uživo je korak po korak, predstavio PIS i AIS usluge u Faros ERP-u. Sudionicima je tako na živom primjeru prikazano plaćanje od preuzimanja e-računa do plaćanja koje se uz pomoć ePlati usluga provodi direktno iz Faros ERP-a, bez potrebe za izlaskom iz aplikacije i otvaranjem novih programa te korištenjem Internet bankarstva. Goran Kreso također je pokazao kako funkcionira digitalno potpisivanje u Farosu te dohvaćanje izvoda (AIS) koje omogućava automatsko zaprimanje podataka o promjenama po bankovnim računima direktno u računovodstveni program. Faros ERP tim u suradnji s partnerom Elektronički računi trenutačno završava finalno šminkanje usluga PIS i AIS te se očekuje kako će korisnicima Farosa navedene usluge uskoro biti dostupne.

Poslovni doručak otvorio je Domagoj Mihalčić s predavanjem o primjeni digitalnih alata u poslovanju. Mićo Barišić pokazao je primjenu digitalnog potpisa u poslovnoj praksi. Emotivno predavanje održao je Marko Emer predsjednik uprave Elektronički računi u kojemu se osvrnuo na kronologiju razvoja usluge ePlati, odnosno kako „su eliminirali Internet bankarstvo iz računovodstva“.

Sudionicima poslovnog doručka omogućeno je mjesec dana korištenja usluge ePlati bez naknade.

ePlati u Faros ERP-u

NOVI ERP Faros

Kada i zašto zamijeniti ERP sustav?

Onog trenutka kada se ovo zapitat i čim se počnete preispitivati je li ERP koji trenutačno koristite dovoljno dobar za vašu tvrtku, znači da nešto

Kontakt

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničog iskustva.