Faros ERP integrirao KEKS Pay uslugu za tvrtke s velikim brojem kupaca!

Otkrijte kako uvesti napredno plaćanje računa za potrošnju vode, energenata ili komunalnih usluga uz Faros ERP i KEKS Pay. Iskoristite jednostavno i brzo plaćanje računa jednim dodirom prsta!

Faros ERP ostvario je suradnju s Erste Bankom i povezao se s uslugom Keks Pay režije. Na taj način otvorili smo mogućnost svim korisnicima Faros ERP&billing rješenja da svojim krajnjim kupcima značajno olakšaju i pojednostave plaćanje računa uz uslugu KEKS Pay.

Uslugu već koriste tvrtke koje kontinuirano unapređuju svoje poslovanje i koje koriste napredni Faros ERP&billing informacijski sustav za obračun i tisak računa. Sada su, zahvaljujući KEKS Pay usluzi u Faros ERP-u, svojim korisnicima omogućile napredno iskustvo plaćanja režijskih troškova uz jednostavan dodir ekrana.

Riječ je o još jednom uspješno završenom projektu Faros ERP-a za moderna poduzeća koja prate tehnološke trendove te kontinuirano unapređuju svoje poslovanje s ciljem da svojim korisnicima omoguće najbolju uslugu.

KEKS Pay u Faros ERP-u: Brzo i jednostavno plaćanje računa za režije

Jedna od tih usluga je jednostavno plaćanje računa za režijske troškove putem KEKS Pay aplikacije. Faros ERP je kao informacijski sustav za obračun i tisak računa pripremio funkcionalnosti i omogućio tvrtkama s masovnim obračunom i tiskom računa da svojim kupcima učine dostupnom uslugu aplikacije KEKS Pay Režije za primanje i plaćanje računa za potrošnju, vode, plina ili drugih energenata i drugih komunalnih usluga.

Ekološki održiva i digitalna usluga

Poduzeća koja primjenjuju ovu funkcionalnost uvelike doprinose i ekološkom poslovanju jer njihovi kupci koji se odluče za aktivaciju KEKS Pay režija, račune više neće primati na kućnu adresu, nego isključivo digitalno u aplikaciji te dodatno u .pdf formatu. Uz navedeno, račune je moguće primati i na e-mail ukoliko isto označe u KEKS-u.

Praćenje troškova i sigurnost

Još jedna prednost za kupce je što troškove mogu pratiti u pregledniku, a odustati od usluge se može bez ikakvih penala. Računi poslani u KEKS Pay vrijede kao i papirnati računi. Potvrda o uplati računa automatski se zaprima na e-mail.

Jednostavna aktivacija KEKS Pay usluge za krajnjeg kupca

Za aktivaciju su potrebna tri koraka!

  1. Instalirati besplatnu aplikaciju KEKS Pay na svoj mobitel
  2. U aplikaciji odabrati opciju “Režije” i pratiti jednostavne upute
  3. Dodati svoju debitnu ili kreditnu karticu (Visa, Mastercard®, Maestro®, Diners Club) i naredne račune plaćati sigurno i bez naknada!

Sva komunalna društva koja koriste Faros ERP mogu svojim korisnicima osigurati da bez naknade na novi i lakši način plaćaju troškove potrošnje vode, plina i drugih energenata i to putem usluge KEKS Pay Režije.

Za više informacija o KEKS Pay usluzi, posjetite službenu stranicu KEKS-a!

Provjerite našu ponudu za napredna FAROS ERP rješenja!

Faros ERP gostovao na Ekonomskom fakultetu u Rijeci

Faros ERP na Ekonomskom fakultetu u Rijeci

Faros ERP gostovao je na Ekonomskom fakultetu u Rijeci te pokazao studentima i profesorima kako uz podršku ERP-a upravljati različitim aspektima poslovanja.  U suradnji s

Faros ERP doprinosi održivom poslovanju i postizanju ekoloških ciljeva.

Kako Faros ERP doprinosi održivosti i ekologiji?

Današnje poslovanje sve više teži prema održivosti i ekološkoj odgovornosti. U sklopu obilježavanja Dana planeta Zemlje, istražujemo kako kao integrirani ERP softver smješten u Oracle

Kontakt

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničog iskustva.