Faros ERP online radionica s korisnicima

Vani je pakleno vruće, a mi smo dio radnog dana odlučili provesti u ugodnom društvu svojih korisnika. U suradnji s partnerskom tvrtkom Elektronički računi okupili smo svoje korisnike na jednosatnom virtualnom druženju. Teme su bile raznolike, a informacije korisne.

Faros ERP Update

Tijekom webinara, naši stručnjaci su detaljno predstavili najnovije funkcionalnosti Faros ERP-a. Istaknuta su poboljšanja performansi koje poboljšavaju korisničko iskustvo u obavljanju svakodnevnih zadataka. Poseban naglasak stavljen je na unaprijeđene sigurnosne mjere koje će dodatno zaštititi podatke, implementaciju zahtijeva za novu verziju norme ISO 27001/2022 i multifaktorsku (MFA) autentifikaciju. Od novih funkcionalnosti izdvojene su eOpomene i digitalni potpis u Oblaku.

Zakonske Izmjene

Jedan od ključnih dijelova webinara bila je prezentacija o zakonskim izmjenama koje stupaju na snagu u narednim mjesecima. Domagoj Mihalčić iz tvrtke Elektronički računi dao je pregled novih zakonskih zahtjeva i kako se oni reflektiraju na korištenje ERP sustava. Posebno je izdvojio fiskalizaciju 2.0 na koju čemo se prilagođavati tijekom 2025. godine i uvođenje obveznog B2B eRačuna.

Live demo merBanking usluge

Pokazali smo kako se merBanking integrira s Faros ERP-om i omogućava jednostavnije i efikasnije upravljanje financijama. Na praktičnom primjeru demonstrirano je uživo kako u ERP sustavu FAROS inicirati plaćanja te automatski preuzimati i knjižiti izvode s ciljem automatizacije i optimizacije računovodstvenih procesa. Korisnici su imali priliku postavljati pitanja uživo i dobiti neposredne odgovore od naših stručnjaka.

Jačanje odnosa s korisnicima

Naša interakcija s korisnicima ne završava ovdje. Vaše povratne informacije su nam iznimno važne i pomažu nam da kontinuirano poboljšavamo naše usluge. Naš tim je uvijek na raspolaganju za dodatne upite, a webinari i radionice su samo jedan od načina na koje održavamo partnerski odnos s vama.

Zahvaljujemo svim sudionicima na aktivnom sudjelovanju i vrijednim povratnim informacijama. Vaše povjerenje i suradnja ključni su za naš zajednički uspjeh.

Za sve one koji nisu uspjeli sudjelovati, stojimo na raspolaganju za sva pitanja!

eOpomena daje pravnu sigurnost, brzinu i veću vjerojatnost naplate dugovanja

e-Opomene: Brza naplata potraživanja!

Faros ERP omogućava slanje eOpomena putem specijaliziranog servisa. eOpomena daje pravnu sigurnost, brzinu i veću vjerojatnost naplate dugovanja. Pravovremena naplata potraživanja je važna za održavanje

Kontakt

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničog iskustva.