Farosovci na konferenciji E_BIZ

Što poduzimamo vezano za prelazak na euro? Pratimo razvoj događanja i zakonodavne okvire, sudjelujemo na radionicama i predavanjima, analiziramo i planiramo potrebne izmjene, razgovaramo s korisnicima!

Na poziv organizatora konferencije E_BIZ predstavnici Faros ERP&billing tima 1. lipnja održat će stručno predavanje na temu prilagodbe ERP sustava slijedom prelaska na euro kao nove službene valute. Predavanje će održati Goran Kreso direktor Faros ERP i Billing odjela, a namijenjeno je korisnicima ERP rješenja iz privatnog i javnog sektora te tehnološkim tvrtkama koje pružaju uslugu ERP rješenja.

“Svaki dan već mjesecima svakodnevno dobivamo upite vezane za euro: Kako se pripremate za uvođenje eura? Što ste napravili? Kontaktiraju nas i novi leadovi koji znaju da moraju poduzeti nešto, ali ne znaju što točno. Njih najčešće zanimaju informacije na što trebaju posebno obratiti pažnju kada nabavljaju novi ERP, poput tehnologije (Cloud ili On premise), kompleksnosti rješenja, modula… Osim korisnika vjerujem da predstojeća promjena valute zabrinjava i pružatelje usluga ERP sustava jer je riječ o izazovnom i kompleksnom zahvatu. Činjenica je da će tvrtke čija ERP rješenja ne budu spremna za prelazak na euro, imati problema u poslovanju. Ta spoznaja stvara pritisak na pružatelje usluga ERP rješenja”, tim je riječima Goran Kreso najavio svoje predavanje.

Sudionici će pronaći odgovore na sljedeća pitanja:

  1. Što tvrtke mogu i moraju učiniti u pogledu ERP rješenja kako bi bile spremne na Euro 2022 izazove?
  2. Na koje probleme nailaze pružatelji usluge ERP rješenja pri prijelazu na euro?
  3. Kako u Farosu izgledaju pripreme za Euro 2022?

Preazak na euro bez stresa!

Oracle Cloud Data Centar

FAROS je u najvećem europskom data centru!

Faros ERP od nedavno se „vrti“ iz Oracle Cloud data centra u Frakfurtu. Migracija Farosa dio je velikog projekta RIS-ovog preseljenja svih poslovnih sustava iz

Kontakt

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničog iskustva.